= niet alleen

 

Samenwerkingsplatform

Onze jarenlange, uitgebreide ervaring heeft een bijbehorend netwerk van uitstekende contacten opgeleverd. Binnen dit netwerk is een samenwerkingsplatform ontwikkeld met daarin juristen en notarissen, accountants en fiscalisten, makelaars en financieel specialisten. Wij van Stam & Stevens Consultancy werken samen met betrouwbare partners uit dit platform om u een complete oplossing aan te kunnen bieden. Een greep uit onze partners:

Stap voor stap

Dankzij het samenwerkingsplatform kunnen we binnen de totaaloplossing stapsgewijs invulling geven aan financiële en financieringsvraagstukken, (bedrijfs)organisatorische aanpassingen en begeleiding van bedrijfsovernames. Wij kunnen u stap voor stap precies daar ondersteunen waar u om vraagt of indirect behoefte aan heeft.

Centraal aanspreekpunt voor continuïteit

Stam & Stevens Consultancy vervult de rol van centraal aanspreekpunt. Wij zijn aanspreekpunt voor u in de communicatie met de partners uit het samenwerkingsplatform. Uw eigen vaste consultant informeert, coördineert en adviseert al die stromen die van belang zijn voor het beoogde totaalresultaat. Wij zijn de dienstverlener voor de bedrijfscontinuïteit van uw bedrijf.