= bedrijsovername begeleiding

 

Hoe regelen we dat

Ineens ben je er aan toe: een bedrijfsopvolging of bedrijfsovername. U wilt met pensioen. U heeft eigen motieven om uw bedrijf te verkopen. U ziet kansen om uw eigen onderneming te starten. Of u wilt uw bestaande onderneming uitbreiden. Maar hoe regelt u een opvolging of overname?

Emoties in goede banen

Een goed geregelde bedrijfsopvolging of bedrijfsovername is een belangrijke basis voor de toekomst van uw (familie)bedrijf. Bij opvolging of overname leveren koper, verkoper en diverse adviseurs een topprestatie. Het koop- en verkoopproces van een bedrijf is een ingewikkeld traject. Zaken als overdragen van uw levenswerk en de spanning van een volgende stap, zorgen aan beide zijden vaak voor veel emoties. Die emoties kunnen de beste koop- of overnamecondities in de weg staan. Niet alleen goede voorbereiding, maar ook ervaren begeleiding bij het hele traject zorgen voor een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Het aanspreekpunt

Stam & Stevens Consultancy werkt met een vaste methodiek, waarbij onze consultants het eerste en centrale aanspreekpunt zijn. Als aanspreekpunt managen wij het hele koop- en/of verkooptraject.