= bedrijfsherstel

Onze adviseurs

Adviseurs van Stam & Stevens Consultancy assisteren ondernemingen bij het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Wij handelen positief bij onvoldoende resultaat en werken vooral voor bedrijven die mogelijk worden bedreigd in hun voortbestaan.

Wat we doen

Ons dienstenpakket varieert van standaard advieswerk tot het leveren van “hands on” diensten om klanten weer op het goede spoor te zetten. Iedere ondernemer is uniek en daarom kent iedere situatie zijn eigen aanpak. Discretie, openhartigheid en directheid zijn kenmerkend voor de aanpak van Stam & Stevens. We zijn soms hard, maar altijd eerlijk.

Onze boodschap

De boodschap die wij aan alle betrokkenen willen overbrengen, is dat faillissement en surseance van betaling niet de oplossing is. Kijk alleen al naar de schade die ontstaat door het niet betalen van rekeningen. De oplossing ligt volgens ons in het ondersteunen van de groep schuldenaren. Dat doen wij met concrete kennis, hulp en middelen om (toekomstige) insolventie maatregelen te voorkomen.

Onderscheidend op lange termijn

Wij wegen de belangen van alle betrokken af. Daarbij kijken we ook naar de lange termijn. Dat maakt onze aanpak onderscheidend. Onze zorg is bouwen aan een solide fundament voor de goede toekomst van bedrijven. Bij (dreigende) insolventie van de onderneming streven we naar een continue en gezonde balans tussen de belangen van alle betrokkenen. Betrokkenen zijn klanten, aandeelhouders, medewerkers, leveranciers, overheid, omgeving en overige relaties.